NL
EN

Finale Events leidt openbedrijvendag AWV in goede banen

Bij de jongste Open Bedrijvendag werd de organisatie van het evenement, door het Agentschap Wegen en Verkeer, in handen gegeven van Finale Events uit Gent. Het werd een overdonderend succes, met maar liefst duizend bezoekers die kennis kwamen maken met het districtgebouw en de diensten van het AWV in Vilvoorde.

Finale Events stippelde een geanimeerd bezoekersparcours uit waardoor de diverse verantwoordelijkheden van het Agentschap Wegen en Verkeer op een luchtige en heldere wijze konden worden voorgesteld aan de vele bezoekers. Daarbij werd onder meer gebruik gemaakt van 42inch touchscreens, waarvoor Finale Events ook de content ontwierp. Dit interactief medium laat toe om foto, video en tekst te combineren in een overzichtelijke presentatie, waarbij de kijkers zelf bepalen welke items tevoorschijn getoverd worden op het scherm.

Om tenslotte het familiale karakter van de Open Bedrijvendag ook op de site van het AWV in de verf te zetten, werd voorzien in een begeleid verkeerspark, een speelbus voor de allerkleinsten en een stijlvolle receptieruimte.