NL
EN

FLUXYS deed beroep op FINALE voor de organisatie van hun jaarlijks personeelsevenement. Rudolf Werthen nam als thema ‘The Power of the Invisible’ , met een verwijzing naar de onzichtbare kracht van zowel het product van Fluxys als deze van de medewerkers. De gehele avond werd uitbundig gebruik gemaakt van black light om ‘onzichtbare’ dingen zichtbaar te maken. In de Brabanthal te Leuven wachtten enkele opvallende Black Light figuren de gasten op. Ze animeerden de aanwezigen met accessoires die pas later op de avond zichtbaar werden. De feestzaal werd ondergedompeld in black light waardoor de cateringaccessoires tijdens het diner een bijzonder toets kregen. Een leuke animatie zette het daarop volgende dansfeest in. Zowel de speeches als het diner werden door nieuwe videofilms ondersteund. De Responsible Young Drivers zorgden er voor dat de gasten op een verantwoorde wijze vrolijk huiswaarts keerden.