NL
EN

Flitsend retail evenement voor TOTAL Belgium: “The Magic of the Four Elements”

In opdracht van TOTAL Belgium werd een bijzonder event ontwikkeld voor haar retail partners, de Belgische stationhouders. Hiervoor werd op basis van de kleuren van het logo een tota(a)lspektakel aangemaakt op thema van de “4 Elementen”.
Een flitsende show van hoog ‘Cirque du Soleil’ gehalte - met spectaculaire projecties, water- en vuureffecten, acrobatie, zang en dans - speciaal voor TOTAL ontworpen door Rudolf Werthen, was het hoogtepunt van een geanimeerd avonddiner. De avond mondde uit in een verbluffend feest waarbij de 700 gasten letterlijk uit de bol gingen tijdens de op maat gemaakte flash mob en TOTAL-song.
Zoals gebruikelijk bij Finale werd de rode draad en het logo van TOTAL, met oog voor detail, doorgetrokken in alle aspecten van het evenement: het ontwerp van de uitnodiging, de kledij en accessoires van de hostesses en animatiefiguren, het design van de catering, 3D animaties tijdens de receptie, de decoratie en belichting, en de gepersonaliseerde foto als give away.
Een virtuele zangeres zorgde voor de muzikale noot tijdens de after-party waarna tot in de vroege uurtjes een spetterende dansparty het feest besloot. Uitgelaten genodigden en een zeer tevreden klant bevestigden opnieuw de aparte aanpak van Finale.