NL
EN

FINALE organiseerde een grootse Babyborrel in Antwerpen

Na de succesvolle samenwerking tijdens de 3D modeshow deed KMDA opnieuw beroep op FINALE voor de aanmaak en coordinatie van een multimediaspektakel en een heus volksfeest ter gelegenheid van de geboorte van het olifantje Kai-Mook.

In een volle Elisabethzaal genoten de genodigden van een flitsende multimediashow, waarbij afwisselend een lach en een traan het emo-gehalte van de show uitmaakten. Markante videobeelden van de geboorte, een reeks geavanceerde videoclips waarop het ballet het beste van zich gaf en een aantal onverwachte acts waren de ingredienten van dit spektakel dat door Rudolf Werthen werd ontworpen en gerealiseerd.

Intussen was op het Astridplein een heus volksfeest aan de gang waar duizenden aanwezigen zich een hele namiddag amuseerden tijdens het Bal Populaire. De kinderen werden vergast op grime, ondersteund tekenen en schilderen en de groteren werd zelfs een speciaal dansje aangeleerd.

Zowel KETNET artiesten als bekende performers bezetten het podium. Een grote media-aandacht versterkte het initiatief dat uitgebreid op de nieuwsuitzendingen, zelfs live, van verschillende belangrijke tv-stations werd uitgezonden. Zowel de KMDA als Finale scoorden met dit opzet dat gerust als een sequel op de 3D modeshow en het winnen van de BEA-award kan genoemd worden.