NL
EN

Personeelsfeest TOTAL SERVAUTO: Total Involvement 2013

Voor de 2de maal op rij deed SERVAUTO, een dochteronderneming van TOTAL Belgium, beroep op Finale voor de organisatie van hun jaarlijks personeelsfeest. Alle personeelsleden van de grootste tankstations werden uitgenodigd voor een presentatie met awarduitreiking, diner en dansfeest in de Brabanthal te Leuven. Als rode draad werd gekozen voor ‘The Power of the Invisible’ , met een verwijzing naar de onzichtbare kracht van zowel het product en merk van TOTAL als deze van de medewerkers. Er werd tijdens de hele avond gebruik gemaakt van black light om ‘onzichtbare’ dingen zichtbaar te maken. Fluo figuren animeerden de gasten tijdens het dansfeest met lichtgevende accessoires.
Finale stond ook in voor de aanmaak van de content van de presentaties. De speeches werden door nieuwe videofilms ondersteund, die door de eigen videoafdeling van Finale werden geproduceerd.