NL
EN

Op 14 september 2012 lanceerde Mercedes-Benz Gent het nieuwe model van de A-klasse en deed hiervoor beroep op de professionele dienstverlening van Finale.
700 gasten genoten van een animatieve receptie met trendy catering in de hippe evenementenlocatie ArtCube (www.artcube.be).

Het hele evenement stond van A tot Z in het teken van de nieuwe “A”. Zoals gebruikelijk bij Finale werd deze rode draad, met oog voor detail, doorgetrokken in alle aspecten: het ontwerp van de uitnodiging, de kledij en accessoires van de hostesses en animatiefiguren, de aankleding en decoratie, de belichting, etc.

Om het “product” te integreren in de speech van de CEO en de boodschap dynamisch over te brengen naar de jonge (en nieuwe) doelgroep, werd geopteerd voor een virtuele speech, visueel ondersteund door flitsende 3D animaties, in het 3D-theater van ArtCube.

Een krachtige reveal van de nieuwe wagen – met spectaculaire lichteffecten, verrassende animatie en een flitsende danschoreo - speciaal voor Mercedes-Benz ontworpen, was het hoogtepunt van de avond! Groot was de verbazing bij het publiek toen de CEO live uit de nieuwe wagen stapte terwijl hij (virtueel) nog on stage stond.
Het evenement, werd vervolgd door de “A-Party”, in één van de aanpalende zalen van het complex.