NL
EN

FINALE zet vijfdaags Mega Evenement neer voor “100 JAAR RENSON”.

Firma RENSON gaf Finale de opdracht de volledige invulling te doen van een vijfdaags evenement ter gelegenheid van hun 100-jarig bestaan.
De opdracht bestond er uit de hoogtechnologische aspecten, de toekomstgerichtheid van het bedrijf en het begrip ‘communicatie’ sterk naar voor te laten komen.

Finale kleedde hiervoor de gebouwen van Renson (75.000m²) aan in een sfeer die perfect aanleunt aan de nieuwe slagzin “Creating Healthy Spaces”.

De gebouwen werden binnen en buiten in een spacey licht- en klankbad gestoken. De gasten werden ontvangen door hostesses in speciaal aangemaakte kledij waarin producten van Renson letterlijk verweven waren.

Laserlicht leidde de genodigden naar een labyrint waar de geschiedenis van Renson al wandelend te volgen was op een lange reeks plasmaschermen.

De ontvangstdrink in een White Box onderlijnde de sfeer van gezonde lucht en ecologische accenten. “Vliegende mensen”, het thema van de campagne, waren de eerste attractie.

Aansluitend volgde de virtuele toespraak van de heer Paul Renson in een heus 3D theater. 3D teksten en objecten gaven een verbluffende kijk op de inhoud van de toespraak tijdens dewelke ook de nieuw aangemaakte productfilms en de bedrijfsfilm vertoond werden.

Na een wandeling door een bijzonder uitgelichte fabriek kwamen de gasten in een “nieuwe gezonde wereld” waar het wandelend diner plaats vond. Een 30m lange video wall met synchroon “vliegende mensen” was één van de vele elementen in de volledig multimediaal ingerichte ruimte. Vreemde creaturen, aangekleed met aluminium accenten en verschillende subtiele muzikale acts waren de extra elementen tijdens het netwerken.

Finale verzorgde ook de fotografie voor de volledige printcampagne en de aanmaak van nieuwe 3D productanimaties voor de publiciteitscampagnes. Alle video-, film-, en 3D producten werden door de multimedia-afdeling van Finale aangemaakt. Finale wenst hierbij zijn leveranciers van de figuren (TheCast) en de techniek (Scenology) oprecht te danken voor hun bijdrage tot het succes.