NL
EN

Finale werd door Stad Gent aangesteld om de opening van hun nieuwe infokantoor van de Dienst Toerisme van A tot Z te organiseren.

De avond stond in het teken van de Oude Vismijn, Neptunus en zijn Drietand.
De genodigden werden opgewacht door charmante figuren die hen langs het jaagpad van de Vismijn begeleidden. Op het Vleeshuis werd een opvallende muurprojectie getoond, in analogie met Gent Lichtstad waarbij, naast de begroetingen, het Vleeshuis als het ware in het water viel. Na een bezoek aan het infocenter werden de genodigden, opgewacht door een hedendaagse Neptunus en opvallende cateringfiguren, verwelkomd op de speeches van de Burgemeester, Schepenen en Minister Bourgeois. Speciaal voor de gelegenheid maakte FINALE ook een aantal videomontages met opvallende beelden van Stad Gent en een videoclip over de toeristische attracties in de stad. Een schitterende receptie werd door de talrijke genodigden met smaak genoten.

Finale ontwierp ook het nieuwe logo van het infocenter en de layout van de uitnodigingen. Het logo combineert de drietand met de 3 torens van Gent.