NL
EN

Bekendmakingsevent “De Gentse Ondernemer 2012”
Op 12 maart 2012 vond in ArtCube (www.artcube.be), een exclusieve evenementenhal te Gent, het bekendmakingsevenement plaats van de “Gentse Ondernemer 2012”. De show was het sluitstuk van het gelijknamige project waarvoor de Gentse dienst Economie en Werk opnieuw beroep deed op de diensten van Finale, na een eerste succesvolle samenwerking in dit kader in 2010. Na enkele voorafgaande selectieronden kwam een professionele jury tot een kern van 18 finalisten, ingedeeld in 6 categorieën. Deze werden op een uiterst originele manier voorgesteld aan het publiek: de kandidaten verschenen virtueel ten tonele op de 3D-scene van ArtCube, terwijl aanvullende informatie en treffende foto’s de voorstelling van hun onderneming en activiteiten compleet maakte. “Een originele invalshoek en hoogst spectaculaire presentatie,” was een veelgehoorde reactie onder de aanwezigen en de talkrijk opgekomen pers. Na afloop werden de genodigden getrakteerd op een uitgebreide receptie met allerlei typische Gentse lekkernijen. De aanmaak van alle audiovisuele content alsook de volledige organisatie van de verkiezingsshow werden mogelijk gemaakt door een intense samenwerking tussen Finale en de Gentse stadsdiensten.