NL
EN

Flitsend retail evenement voor TOTAL Belgium: “Horse Power”

In opdracht van TOTAL Belgium werd een zeer bijzonder event ontwikkeld voor haar 600 retail partners, de Belgische stationhouders.
Aangezien als datum 22 juni werd gekozen, de op 1 na langste dag van het jaar, werden de gasten uitgenodigd voor een “Midzomernacht”, in het teken van fantasie, natuur en paarden.
Het creatieve concept rondom ‘Horse Power’, in lijn met aandacht voor green energy binnen de nieuwe bedrijfsstrategie, werd vertaald in een zintuiglijke “totaalbeleving”.
Het exclusieve Domein Steenhout (privédomein), verscholen achter de glooiende heuvels van het prachtige Pajottenland, vormde het feeërieke decor.
Gasten konden genieten van een geanimeerde wandelreceptie in openlucht op de Fantasy Boulevard, een spetterend paardenspektakel ter hoogde van de kasteelvijver, gevolgd door een walking dinner met verrassende acts in prachtig gedecoreerde stretchtenten.
Een flitsende paardenshow met hoog ‘Cavalia’ gehalte - met spectaculaire projecties, lichtshow op de vijver, vuureffecten, acrobatie en dans - speciaal voor TOTAL ontworpen door Rudolf Werthen, was het hoogtepunt van een hoogstaand avonddiner.
De avond mondde uit in een spectaculair feest tot in de vroege uurtjes.
Zoals gebruikelijk werd de rode draad, met oog voor detail, doorgetrokken in alle aspecten van het evenement: het ontwerp van de uitnodiging, de kledij en accessoires van de hostesses en animatiefiguren, het design van de catering, de acts tijdens de receptie, de decoratie en belichting.